Од четврток 28 до недела 31 јануари купувачите на електронската продавница на Топ Шоп ќе имаат можност за Late Night шопинг, со дополнителен попуст од 10% на сите производи.

Имено, во наведените денови, од18 часот навечер и 08 часот наутро, на сето купено на сајтот на Топ Шоп, во кошничката ќе биде пресметан  дополнителен попуст од 10 проценти.

https://www.topshop.com

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.