Иако за топлите летни денови долгите фустани се секогаш најдобро решение, кога се во прашање макси-фустаните со плус големина, често се вели дека тешко се избира соодветен модел.

Во прилог се десетина модели на стилски макси фустани со големи димензии, достапни за купување ова лето на познатите електронски продавници и тоа по мошне поволни цени.

Секако, можат да бидат и инспирација за некој од постојните материјали од дома да се однесе на шиење. Изборот е ваш./M.M.

 

You may also like

Comments are closed.