Singles’ Day – 11 ноември е традиционален 24 часовен шопинг на Aliexpress. Дента, во најголемата шопинг акција во светот, се нудат милиони производи со значителни попусти. Остварениот вкупен промет е во десетици милијарди долари и ја надминува продажбата на Black Friday и Cyber Monday заедно.
Годинава не е исклучок – на сајтот на Aliexpress веќе се нудат и купони за 11 ноември, како и намалувања до 70 проценти за одделни производи./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.