Monika Dimova е бренд што го носи името на својот креативен директор и моден дизајнер – Моника Димова. Брендот е основан во 2019 година, со седиште во Милано, Италија и создава облека подготвена за носење, за одбрани, свечени мометни.
Моника и во колекцијата понудена со попуст од 40 проценти, за Црниот Петок, останува доследна во изразот – на свечена облека, подготвена за носење./ М.М.


Деталите се на сајтот: www.monikadimova.com

You may also like

Comments are closed.