Летото ќе стигне, велат од Duch and Duke  – како и секоја година, најомиленото време од годината, и заради топлото и сончево време, и заради прекрасните парчиња облека што со тоа излегуваат на сцената

За електронската продавница Duch and Duke летото е веќе дојдено. Женската облека е со најновите трендови, што може да се види и на нивната страница: https://duchanddukeclothing.com/collections/all

Лесни се и весели модните комбинации, кои внесуваат свежина во нашите, од пандемијата измачени секојдневја.  Да се обидеме да се надеваме дека годинава ќе имаме можности безбедно да уживаме во шармот на летото.

Кога станува збор за трендовите, оваа лето – 2021, разновидноста овозможува фантазијата да се распростре, а ние да се опуштиме: да играме, понекогаш и смело, да избереме и комбинираме модни парчиња според желбите и надевањата./М.М.

https://www.facebook.com/duchandduke/videos/336225127626575

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.