Синтагмата на куќа од соништата „Future Nouveau“ ја менува во куќа креирана од вештачка интелигенција.
Архитектот дизајнер Tim Fu, создаде дизајни на куќи генерирани од вештачка интелигенција, наречени „Future Nouveau“. При создавањето користени се Midjourney и Dalle2/SD пост-обработка по што се добиении импресивни дизајни на куќи./М.М.

 

You may also like

Comments are closed.