Кога храната е лек, а лекот храна калинката во таа смисла е едноставно неодминливо овошје. Смути со калинка е совршен почеток на денот.

 

         

За здрав почеток на денот ви препорачуваме:

Смути со калинка, малини, јогурт и мед – здрав, освежителен пијалок: Се подготвува од една калинка, шака малини, две мали лажички мед и 150 мл. Јогурт. Блендирајте  првин исчистени калинки и малини, потоа додадете го јогуртот и медот … вкусниот и здрав смути е подготвен!

Смути од калинка

 

You may also like

Comments are closed.