Со ретро дизајн и повеќе детали кои привлекуваат внимание, како логото на брендот кое се гледа насекаде, вклучително и на кожното седло, кормило и багажникот, француските брендови Louis Vuitton и Maison Tamboite создадоа новата линија велосипеди наречена LV Bike.

Louis Vuitton

Louis Vuitton го претстави својот LV Bike создаден заедно со реномираниот париски производител на велосипеди Maison Tamboite. Се работи за занаетчиска работилница основана во 1912 година, во која четири генерации создаваат по многу нешта едиствени велосипеди. LV Bike е дел од Louis Vuitton Art de Vivre колекцијата./М.М.

Louis Vuitton

Деталите се на
https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/bike-pm-step-through-monogram-nvprod2660014v

You may also like

Comments are closed.