Со Ginza Eau de Parfum Intense, Shiseido сака да ја отелотвори самоувереноста на умот, користејќи ја црвената боја – симболот на страста, енергијата и на огинот.
За неколку дена, во февруари, Shiseido ќе лансира нов фланкер во Ginza колекцијата, по оригиналната Ginza Eau de Parfum од 2021 и Ginza Murasaki од 2022 година. Колекцијата е инспирирана од Ginza дистриктот во Токио.


Ginza е плод на средбата на контрастите, на уметноста која Shiseido ја владее до совршенство. Создаден од Karine Dubreuil-Sereni и Maïa Lernout, новата Ginza ја задржува својата алхемија преку природната елеганција на цвеќињата, измешана со моќта на светите шуми. Овошната црна рибизла се среќава со бујна роза, а потоа и со пачули и ванила./М.М.

You may also like

Comments are closed.