Zendaya - Valentino

Valentino ја претстави својата кампања за есен/зима наречена Roman Palazzo со бренд амбасадорката Zendaya. Снимана од фотографот David Sims, во Лос Анџелес, актерката завзема динамични пози. Снимената сесија на црно-бели фотографии ги открива најновите линии на торбите Valentino, креирани од Rockstud Alcove.

Zendaya – Valentino

Zendaya позира во мантил, додатоци и задолжителниот леопард принт. Серија кратки филмови, како дел од кампањата ја претставуваат Zendaya на сцената, но и зад неа.

На празната сцена, преку објективот на Sims, Zendaya влегува во нов лик и ја раскажува приказната за новата генерација торби на Valentino, со кампањата насловена Roman Palazzo“, споделува брендот./M.M.

Zendaya – Valentino

Zendaya – Valentino

You may also like

Comments are closed.