ZACO™ е нов бренд, создаден под чадорот на SABO™ кој ја промовира својата прва колекција, наменета за оваа пролет и лето.

Од брендот посочуваат дека создаваат облека за настаниинспирирана од романтиката на Париз и вибрациите на летото. Секое парче е изработено со деликатен, рачно насликан текстил, прилагоден за современата, модерната жена која посакува ова лето да биде и романтична. Затоа моделите на Zaco се  надополнети со оригинални чипки преку који сонцето допира кожата, правејќи чудни шари.

Размислувавме, истакнуваат од брендот, и за движењето на подиумот за танцување и за тоа колку извонредните бои ќе се менуваат како што паѓа ноќта. Дизајниравме извонредни модели со безвременски украси. Нашите принтови се прилагодени и уникатни, а нашите форми создаваат етерична убавина.

Од Zaco посочуваат и дека нивната мисија е да создаваатуметност пренесена на облеката наменета за оваа пролет и лето, како нивна прва колекција, промовирана под закрилата на групацијата Ѕаво./М.М.

Деталите за првата колекција се на следниов линк https://saboskirt.com/collections/zaco

You may also like

Comments are closed.