Производите на Yaemina Beauty се првата козметичка линија на Емина Јаховиќ. Колекцијата е со 55 различни производи за секојдневно шминкање во 16 категории, при што 90 отсто се од веганско потекло.

Освен линијата за шминка- „Needed“, внимание привлекува и оригиналната линија на парфеми „Endorfins“, која се состои од четири различни мирисни ноти создадени од најквалитетни состојки.
Секогаш се чувствував божествено кога сум опкружен со убавина и уметност, вели Емина Јаховиќ во преставувањето на производите на Yaemina Beauty. Тогаш почнуваат сите мои соништа. Самодовербата е убава. Убавината е хармонија. Убавината има неодолива моќ. Во текот на моето 18-годишно искуство како изведувач, работев со професионални шминкери и секогаш обожавав различни шминкери. Сега ја претворам мојата страст, стручност и интерес во глобален професионален козметички бренд фокусиран на шминка и мириси./М.М.

You may also like

Comments are closed.