Liftactiv H.A. Epidermic Filler е  нов хијалуронски серум на Виши чија употреба ја одложува потребата од филери. По редовна употреба од две недели кожата е посветла и затегната и тој ефект само се интензивира. Брчките се поплитки, кожата е некако подебела, а кожата околу очите се чини дека е помалку тенка, па темните сенки се омекнати.

Од Виши Лифтактив Х.А. Серумот „Епидермик филер“ се очекува со редовна употреба да има акумулативно дејство и дека резултатите само се интензивираат со текот на времето. Со компензација за целосно губење на хијалуронска киселина од површинските делови на кожата, овој серум го одржува својот волумен и го забавува појавувањето на знаците на стареење./М.М.

За ефектите од употребата подетално на : https://www.vichy.rs/Lice/H-A-EPIDERMIC-FILLER-LIFTACTIV-SUPREME/p39024.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=social_post_paid&utm_content=vic_skfc_liftactiv_text_aw&utm_campaign=vic_skfc_liftactiv_alwayson_&utm_term=photo

You may also like

Comments are closed.