Trone Paris

Француската компанија, Trone Paris, одлучи да го редизајнира изгледот на нашите бањи, претворајќи ги во модерна и стилска околина.

Всушност, брендот одлучи да го редизајнира изгледот на конвенционалната тоалетна шоља, во соработка со дизајнери, инженери и француски занаетчии. Trone има за цел да создаде исклучително искуство со работа на удобност, хигиена и дизајн на нивната тоалетна шоља, наречена „трон“!/M.M.

Деталите се на. https://www.trone.paris/en

Trone Paris

Trone Paris

Trone Paris

 

You may also like

Вести

90 години LEGO

LEGO во изминатите 90 години се етаблира не само како производител на забавни играчки за ...

Comments are closed.