Екстериер - ЕнтериерКултура на живеење

 ‘Toile de Jouy’ сервисот за вечерата на Dior, на Канскиот фестивал

По повод одбележувањето на 74-то издание на FestivaldeCannes, Dior и VogueParis организираа пригодна вечера, на простор со поглед на француската ривиера. Дизајнот на просторот и на масите беше со „Toile de Jouy“ сервисот за вечера, креиран според замислата на MariaGraziaChiuri.

Дизајниран е во сини нијанси, со мотиви од флора и фауна и беспрекорна изведба.

„Toile de Jouy“ преставуваше брилијантно надополнување на крајбрежните тонови. Сите нијанси на длабоката сина боја се олеснети од нијансите на слоновата коска во целосно синото поставување на масата.  StarsinDior искри заедно со француската ривиера./M.M.

You may also like

Вести

ЕКСПО ДУБАИ 2020

Светската изложба отсекогаш била настан што ја покажува способноста на една земја да ја прикаже ...

Comments are closed.