Прочуените Air Force 1 на Nike во новата соработка со Swarovski, се обложени со кристали.

Nike и Swarovski ги здружија силите за да го создадат Air Force 1 LXX. Кристалите, кои потекнуваат од компанија родена во Bohemia, пред повеќе од 100 години, го збогатуваат иконскиот Air Force 1 на Nike, кој во исто време стана и главен и иконски.
На Nike’s Air Force 1. патиките се црни и бели, со по 228 кристали на нив. Со патиките Nike, испорачува и соодветна големина на шрафцигер, со кој кристалите можат да се отстранат, или да им се смени дизајнот.
Marie Crow, креативна директорка на Nike’s Urban Women’s Footwear изјави дека со партнерство со Swarovski, ги истражуваат границите на дизајнот , како и на можностите на производството и развоот на нови заеднички производи./М.М.

You may also like

Comments are closed.