SKIMS

Kim Kardashian останува посветена на промоција на новите колекции и линии производи на SKIMS. Така, од минатиот месец на електронската продавница претставена е најнова категорија на производи на брендот – трикотажната долна облека, со четири нови производи, како и серија хулахопки за обликување на телото.

SKIMS е бренд ориентиран кон изнаоѓање решенија на постојни состојби и создава нова генерација долна облека за обликување на телото.  Деталите за сите колекции, бои, големини, совети, како и презентации се достапни на (https://skims.com/collections/underwear ) /М.М.

You may also like

Comments are closed.