Ди-џеј дуото „Ship Wrek“ го објавија лансирањето на својата колекцијата „Reflections“. Се работи за дебитантска NFT колекција, која содржи оригинална музика на „Ship Wrek“, придружена со визуелни ефекти.

Во стил кој потсетува на Murat Pak, разни геометриски форми се вртат околу фиксната точка во далечината, со различни природни поставки, како врамување. Натпреварот помеѓу визуелното и музиката е стручно направен, давајќи му на делото чувство на натамошно привлекување.

Тоа е првата NFT колекција на „Ship Wrek“ и, како автентично уметничко дело, чија оригиналност е потврдена со блокчејн, ќе биде понудено на аукција.

Аукцијата ќе се одвива во вторник, наредната недела и ќе трае 24 часа. Ќе бидат изложени три 1/1 дела насловени како Forestscape, Dunescape и Seascape. Деталите за оваа NFT колекција на „Ship Wrek“ се на следниов линк: https://twitter.com/ShipWrekDJ/status/1390061094299791363?s=20/М.М.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.