Rosie Huntington-Whiteley

Моделот, актерката и претприемач Rosie Huntington-Whiteley ја претстави првата Rose колекција, на нејзиниот новосоздаден истоимен бренд. https://www.roseinc.com/

Основан од супермоделот, претворен во претприемачка, Rosie Huntington-Whiteley е деловна жена со големи амбиции. Rosie  е поврзана со Caroline Hadfield како CEO и Amyris, биотехнолошка компанија со специјалност во убавина. Претставувањето на новите производи е на https://www.roseinc.com/blogs/rhw-shortlist/rosie-huntington-whiteley-rose-inc-beauty-brand-launch

Роузи претходно работеше со Caroline, кога беше портпарол на линијата за нега на кожа за мајки и деца Pippet, бренд лансиран од Caroline и сопственост на Amyris./М.М.

Rosie Huntington-Whiteley

You may also like

Comments are closed.