RÉDUIT

RÉDUIT е нов уред за нега на коса и на кожа кој овозможува all-in-ONE третмани за убавина. Новиот производ за убавина е со технолошки погон што ќе направи револуција во дневната рутина за убавина, обезбедувајќи персонализирани третмани кои аплицираат подлабоко, побрзо и се поефикасни од сите традиционални производи.

Деновиве некои Victoria Beckham го претстави како идеална помош за нега на косата, предизвикувајќи особена љубопитност во јавноста.
Зајакната со функција на ONE Gold обезбедува супериорна апликација и овозможува ново, повисоко ниво на дневната рутина. Изработен е од силиконски медицински и хипоалергичен алуминиум, што го прави водоотпорен и компактен.
Ергономскиот дизајниран обезбедува врвна удобност кога се користи за третмани за нега на коса.
Може да се користи за 24 различни третмани претставувајќи ново, врвно искуство на третмани за убавина дома со квалитет на салони за убавина. Технологијата Magnetic Misting ја пробива заштитната бариера на кожата за да им помогне на третманите да се апсорбираат подлабоко./М.М.

RÉDUIT

RÉDUIT

Деталите се на: https://reduit.com/

You may also like

Comments are closed.