Класичната кожна чанта Saffiano на Prada доби соодветна замена во блескава мрежеста чанта што пристигна токму на време за празничната сезона. Prada го подобри својот препознатлив стил со додавање скапоцени светулки насекаде на предната и задната страна, a дури и го ажурираше логото „PRADA“ со контрастен црно-бел фонт за дополнителен ефект.

Чантата е доволно пространа за сите лични предмети потребни за излегување од дома, додека дополнителната (и отстранлива) кожна футрола со патент внатре обезбедува безбедност за картички и пари.
Новата чанта Prada е претставена во три бои – виолетова, алабастер розова и црна, како проверена опција./М.М.

Prada

Prada

You may also like

Comments are closed.