Новата празнична колекција на Parfois, што може да се најде во нивната електронска продавница www.parfois.com е со посебна порака: За празниците дома!
Големите и меки торби, со дезени што се вклопуваат во зимската облека за дома, се дел од актуелниот празничен пандемиски амбиент во кој само неизвесноста е извесна./М.М.

 

 

 

You may also like

Comments are closed.