За преставувањето на новата рекламна кампања на пред-есенската колекција чанти и облека, Marc Jacobs го одбра супер-моделот Naomi Campbell.

Колекцијата е снимена од долгогодишната соработничка Larissa Hofmann и во неа се преставени четири нови модела на кожени чанти, во пастелни бои и со потпис – лого на Marc Jacobs. Инаку, за дизајнерот британската манекенка е неговото одбрано семејство.


Новите чанти се изработени од кожа, имаат повеќе внатрешни џебови и ремени што се вадат и подесуваат./М.М.

 

You may also like

Comments are closed.