ВестиКултура на живеење

MANESKIN и – дизајнот на ЕТРО – се победници на 71. издание на Санремо

Манескин победниците на Санремо, 71. фестивал на италијанска песна

Креативната визија на ЕТРО за големото финале всушност е стил на модерната рок-ренесанса

Тоа всушност беше славно патување низ музика и стил, набиено со емоции и смела креативност од силната енергија на овој неверојатен рок бенд. Нашите честитки одат кон заслужената победа на Мaneskin, на 71-то издание на музичкиот фестивал „Санремо“, за нивниот бунтовен став, оригиналните текстови, уникатното пеење и – единствениот стајлинг на ЕТРО.

Манескин победниците на Санремо, 71. фестивал на италијанска песна

Ова е дефинитивно новиот став на ETRO за глам метал стилот: смел, но сепак деликатен стајлинг го дефинира изгледот на @maneskinofficial за вечерва „Зити е Буони“ на #sanremo2021. Креативната визија на ЕТРО за големото финале всушност е стил на модерната рок-ренесанса. Посветен на нескротливиот дух на Мaneskin и на сите страствени души, сонувачи и слободо-мисленици кои уживаат во инспиративната сила на музиката.

Манескин победниците на Санремо, 71. фестивал на италијанска песна

Пенливи пердуви ги осветлуваат воодушевувачките креации на Мaneskin за последната изведба „Зити е Буони“ на 71. музички фестивал „Санремо“.

Како кокетни крилја на поетското ослободување./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.