Во зградата на поштата, во Лувр, отворен е нов хотел – Madame Rêve. Спектакуларен, со пет ѕвездички, со 82 соби, од кои повеќето се со тераси, со поглед на Париз како на дланка. Madame Rêve нуди холистичко искуство на автентичен париски простор.
Распореден на три нивоа, со покрив повисок од соседните зданија, овој култен објект блеска со импресивниот простор што го претставува Париз од сите агли – од бутиците до рестораните, од кината до музеите – до Лувр, секако.
Хотелот импресионира со прекрасно уредениот хол, малото бистро и ресторанот со медитеранска кујна./M.M.

You may also like

Comments are closed.