Охрабрена од интересот на клиентите, модната куќа ЛУНА во последните шест години тројно го зголеми бројот на продавници низ Србија, истовремено воведувајќи го брендот на пазарите во регионот и во ЕУ.

Брендот LUNA деновиве овозможува набавка на облека наменета за деловните жени по извонредно поволни цени и пригодни подароци.

Брендот LUNA постои веќе две децении и е наменет за дами кои се сигурни во себе, свесни за своите квалитети и не ја кријат својата женственост. Создадените модели го следат духот и ритамот на модерната жена, нејзиниот сензибилитет и нејзините потреби.

Секоја успешна деловна жена треба да има квалитетна и удобна гардероба! Нудат квалитет, голем избор на модели, дизајни и бои, за кое било време од денот, за кое било време од година и за секоја пригода. Деталите се на : https://www.fashion-luna.com/ /М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.