Chanel Beauty

Првиот хидрантен кармин што ги исполнува усните, комбинира долготраен сјај и интензитет во иновативна, патентирана формула. Се работи за Chanel Beauty и нивната нова колекција кармини.

Chanel Beauty

Дваесет блескави нијанси за ултра-светли, спектакуларно полни усни кои траат во текот на целиот ден.

https://www.chanel.com/gb/makeup/rouge-coco-bloom-lipstick/

Chanel Beauty пролетва се врати на сцената со промоција на нова палета на кармини, претставени Lily-Rose Depp, музата на Chanel. Новите кармини, созададени со  посебна формула за долготрајност и за постојана хидратација на усните, имаат 20 различни нијанси, кои се погодни за сите четири сезони./M.M.

Chanel Beauty

Chanel Beauty

 

More in:Шминка

You may also like

Comments are closed.