Во можеби за многумина најубавото годишно време, Kiko Milano во својата прва продавница во East Gate Mall, ја претстави својата колекција наречена „Charming Escape”, целосно инспирирана од најубавите и најмиризливи италијански предели.

Олицетворение е на сето она што дамите досега го посакувале од есенската козметика, а истовремено, полна со производи за нега на кожата, но и такви кои ќе направат секојдневието да биде уште поубаво.

Брендот во оваа колекција користеше сосема иновативни формули во кои се ставени само навидум едноставни, но за лицето совршени состојки, инспирирани од најубавото од италијанска природа: јаболка, лимони, маслиново масло, листови од етерични дрвја …

Од сето ова, создадена е колекцијата „Charming Escape”, чии производи при секое користење ве водат во шармантната Италија./М.М.You may also like

Comments are closed.