Електронска продавница Ивет зимската колекција ја нуди со попуст до 70 процнети. На тотална распродажба се околу 2000 парчиња брендирана машка и женска гардероба која вклучува не само јакни туку и блузи, комплети и фармерки. Испораката за регионот е во рок од пет работни денови.

Сите прашања и детални информации се на https://www.ivet.rs//M.M.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.