H&M

H&M промовира нова колекција во партнерство со Netflix, по повод започнувањето на третата серија од својата хит драма, Sex Education. Колекцијата е инспирирана од  „враќањето  кон кампусот“  и содржи разновидна  машка и женска облека, како и јакни со лого на името на измислениот град од серијата, Moordale.

H&M

Капсуларната колекција е воглавно во функција на живописните главни ликови на серијата, што можат да се видат на отпечатоците на некои од облеките. Новата колекција, исто така, вклучува кампања фокусирана на релативни и силни моменти што се поврзуваат со самостоjноста на девојките и транспарентност, преку новите продолженија на сценарија на популарната серија.

Новата капсуларна колекција на H&M е веќе во електронските продавници./M.M.

H&M

You may also like

Comments are closed.