Претставувајќи ги најновите дизајни за своите модни додатоци за мажи, Hermes посочува дека:
„Непредвидливи и разиграни, вратоврскате на Hermès е бескрајно преобразлива, издигнувајќи ја секоја силуета за миг.


Секојдневениот trompe-l’œil – совршен за откривање на неочекуваното!/М.М.


Деталите се на :
https://www.hermes.com/us/en/category/men/ties-stoles-and-scarves/ties-bow-ties-and-pocket-squares/?utm_campaign=Ecom_Remote_Chic_0322_US&utm_source=Newsletter&utm_medium=AllDevices&cid=39378&mid=130860135#|

 

You may also like

Comments are closed.