Gucci

Gucci потписот, со GG монограмот, за есенва добиваат рубин црвена боја на торби и додатоци, трансформирајќи ја ткаенина со видна елеганција во мотив извлечен директно од архивите на Модната куќа.

Светот на Ophidia продолжува да се развива со нови интеракции секоја сезона. Средната торба е повторно воведена како дел од колекцијата Aria во палета на бои и со винтиџ инспирација. Меката структурирана торба е со современ изглед на тока на архивскиот појас на Gucci  од 70 -тите години./M.M.

Gucci

Gucci

Gucci

You may also like

Comments are closed.