Новите сандали на модниот бренд Gucci предизвикаа лавина коментари на социјалните мрежи во регионот. Недвојбено е дека многу потсетуваат на некогаш популарните сандали на Југопластика.

Имено, не толку одамна за да исчезнат од заедничката меморија, сандалите на Југопластика се продаваа со децении на некогашниот дваесетмилионски пазар. Ги носеа сите, беа удобни, со повеќе од пристапни цени.
Тука е и разликата – овие на Gucci чинат 520 долари./М.М.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.