Fashion Group

Следејќи ги потребите на купувачите во оваа по многу нешта невообичаена година, голем број модни куќи предлагаат зимската гардероба да е удобна, лежерна, комотна но и сепак впечатлива. За свечен изглед, панталоните или фармерките комбинирајте ги со кошула или блуза со предимензионирани паф-ракави, а иако балон-кројот е карактеристичен за летните парчиња.

Fashion Group

Во тој тренд е и Fashion Group – како за  Јакни, кошули, дуксери, тренерки, панталони од секојдневието, така и за време на празниците, насочувајќи се кон онлајн нарачките на секогаш уникатните производи од познатите светски брендови кои ги застапува оваа групација.

Fashion group

Доколку впечатливата удобност е основната премиса за оние кои работат од дома, за прошетките во природа за време на празниците, на платформата на Fashion Group се предимензионираните капути надополнети со шик ремен. Одбраните стилски парчиња од брендовите на Fashion Group се испорачуваат во духот на празниците, во специјални празнични кутии./M.M.

Fashion group

You may also like

Comments are closed.