Farfetch е британско-португалска Интернет платформа за малопродажба на дизајнерска мода која продава производи од над 700 бутици и брендови од целиот свет. Основана е пред 14 години од José Neves, со седиште во Лондон и со над четири илјади вработени.

Секојдневно се поставуваат по 500 нови парчиња облека, од бутиците и брендовите – партнери. Се предлагаат прилагодувања и персонизација на стилот на потенцијалните купувачи, како и апликација за тековно информирање. Првото купување е со подарок од десет проценти од нарачаното.

Во Farfetch е сето она што неможе да се најде на друго место, од  омилени дизајнери и предмети по кои треба да се патува, до прилагодување на одбраните модни парчиња.

На Farfetch се и сите штотуку промовирани готови колекции за наредните сезони за 2021 – https://www.farfetch.com/pt/shopping/men/items.aspx /М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.