ОТС МодаМода

EdenFalls – Ароматична искра на недопрената природа

EDENFALLS

Новиот мирис од JEWEL COLLECTION на M. Micallef, EdenFalls, извонредно љубовно писмо адресирано на духот на недопрената природа. Парфем кој спојува со земјата, водата и растенијата.

Нотите на EdenFalls покануваат на размислување. Шумолењето на природата го придружува ова внатрешно патување, длабоко и стимулирачко. Враќање на корените за внимателно заведување … Преродба!

Овој благороден и унисекс цитрусен мирис обоен со ароматични ноти и збогатен со најблагородните природни есенции го карактеризира безвременска свежина. Засилен мирис од розе пиперка, пенливиот бергамот/мандарина како горна нота најавува незаборавна трага – свежа, воздушеста и сензуална. Срцевината е нагласена со сукцесија на зелени и цветни ноти кои ги носат јасминот, коријандер и нероли, што резултира во моќен ансамбл со дрвени, мошусни и акорди на база на ванила.

Далеку од класичните цитрусни мириси, EdenFalls ја открива кожата на дамите и џентлмените во хармоничен резултат кој се развива со часови: првично зелен и цитрусен, мирис кој добива длабок тон, минерален и дрвенест.

Нова интерпретација на свежината

EdenFalls ја отелотворува елегантната средба помеѓу водената и сензуална природа, хранлива земја покриена со билки, мов, миризливи цвеќиња, сочни агруми и интензивно свежа жива вода.

Харизматичното шише на Jewel Collection е претставено преку сурови, геометриски линии кои ги спротивставуваат топлите и студените материјали. За EdenFalls, шишето е кристализирано во градиент на сино-зелена и тиркизна боја.

Оваа линија е оригинална колекција на уникатни парчиња.

Оставајќи ја бучавата и метежот од градовите и придружувањето кон раскошната и добронаметна природа, ослободувајќи од излишноста, во потрага по леснотија и свежина: таква е атмосферата на EdenFalls.

Како долгоочекувана прегратка, заживувачкиот и продорен пејзаж на EdenFalls оддава почит на раскошот на природата, отелотворувајќи автентичен меур надвор од времето, далеку од неволјите на современиот свет. Интензивно живеејќи во моментот, длабоко дишејќи и вкусувајќи го овој момент на чисто спокојство: EdenFalls ве поканува да влезете во оваа тајна градина.

За содржината на оригиналните текстови и соопштенијата одговорни се нарачателите.

You may also like

Comments are closed.