Часовниците на Dior, Grand Soir , како вистински симбол на посветеноста на создавањето, на уметноста и на вештините на занаетчиството, ја комбинираат креативноста и префинетоста на софистицираниот речник на Dior. Серијата импресионистички часовници, насловена како ‘Dior Grand Soir Aquarelle’, е во два стила и е ограничена на по 18 парчиња, инспирирани од уметноста на акварелот со златни и сафирски елементи или затемнети стаклени цветови, опкружен со дијамантска рамка./М.М.

Dior

Dior

Dior

Деталите за новите часовници се на:  https://www.dior.com/fr_fr/products/couture-CD13317X1002_0000-dior-grand-soir-aquarelle-o36-mm-mouvement-quartz

You may also like

Comments are closed.