Dolce & Gabbana

Со зебра или тигрест дизајн, носилката на бебиња ќе го првилече вниманието на младите родители, особено мајките, што сакаат да го следат трендот. D&G дизајнира носилка со токму таков дизајн, а освен носилка, имаат и торба за пелени во сличен стил.

Совршен во форма на акценти и детали, или, како неутрална основа на облеката, анимал дизајнот доби можност да освои сосема нов универзум, овој пат со помош на брендот Dolce & Gabbana, кои создадоа нова носилка за бебиња, со разиграни анимал принтови.

Ветувајќи максимална удобност и на детето и на родителот, носилката е дизајнирана со внимание посветено на апсолутно секој детал. Совршена е за деца од четири месеци до три години, носилката за бебиња има и комплет што вклучува додатоци, како и посебен додаток за носење новороденчиња./М.М.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.