“Corona Sunbrew 0.0%“е првото безалкохолно пиво со витамин Д во светот!

Corona Sunbrew 0.0%

Идејата за прва Corona без алкохол и со витаминот Д доаѓа од топлите сончеви денови на плажа што инаку е главен мотив во бренд-идентитетот на Мексиканскиот пивски бренд. За промоција на новото пиво создадена е и рекламна кампања насловена како “Sunshine, Anytime” .

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.