Charlotte Gainsbourg е новиот промотор на тексасот на Zara. По години собирање, носење и облекување на винтиџ тексас, Gainsbourg вели дека отсекогаш била фанатик во однос на тексасот, а својата љубов кон добрите фармерки познатата музичарка, актерка и севкупна стилска икона ја има пронајдено уште во детството.
Во капсуларната колекција што ја претставува, Gainsbourg вели дека повеќето винтиџ фармерки што ги носела имале по нешто што го посакувала и дека сега, на 50 години, ги пронашла оние од од светиот грал, создавајќи ги овој пат самата, во соработка со Zarа. /М.М.

Деталите се на https://www.zara.com/mk/

You may also like

Comments are closed.