Cara Delevingne

Cara Delevingne оди на аукција со клип од 30 секунди, насловен „Моја“, за кој сподели преглед на Инстаграм, како и на YouTube:

 

Манекенката, актерката и ко-сопственичката на компанија за сексуални играчки, Cara Delevingne, неделава ги изненади социјалните медиуми со видео во кое зборува за нејзиниот еластичен, мускулен репродуктивен орган. „Мојот прв збор беше „ моја “. За мене, тоа значи нешто што е најмногу мое – мојата вагина“, рече таа, во визуелното уметничко дело.

Cara Delevingne

Клипот, создаден со анонимен уметник – Chemical X, ќе се продава на аукцијам како NFT (не-замерлив токен) за, како што вели таа, да се  соберат пари за нејзината фондација, која го поддржува зајакнувањето на жените, борбата со пандемијата,  ЛГБТ заедниците, заштита на околината и борбата против институционалниот расизам. Наддавањето ќе трае една недела и ќе може да се види и следи на следниов линк: https://thisisnumberone.com/assets/de3079c0ccf588a3c9e54c53a4afc40620822ce18593a57a95af6706ae6d2ab8

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.