Breeze Maxx

Новиот Breeze Maxx пренослив клима уред, може да разлади соба за пет минути. Не е само разладувач, туку и пречистувач на воздухот, поради што е исклучително добар за оние што имаат алергиски проблеми на дишните патишта.

Филтрира полен и се друго што лебдее во воздухот и влегува во затворените простории. Филтерот на преносливиот Breeze Maxx создава завеса од вода за да ги запре сите овие честички пред да се разнесат врз вас.

Компанијата што стои зад Breeze Maxx оформи тим инженери за да го дизајнираат нивниот најнов модел. Во споредба со традиционалниот климатизер овој е 300% поефикасен, помал, пренослив – а исто лади!

Погоден е за секој дом или канцеларија, нема трошоци за инсталација и за одржување – во просек користи дури  79% помалку електрична енергија од традиционалните климатизери.

Breeze Maxx

Системот за брзо ладење користи вода за ладење на влезниот воздух, а потоа испушта ладен воздух. Лесно се поставува: доволно е да го наполнете резервоарот од 300 ml со вода од чешма и притиснете го копчето за старт. Еден резервоар вода ќе биде доволен за еден ден ладење.

Breeze Maxx invented a Rapid Cooling System е мал во споредба со традиционалниот климатизер, но токму поради тоа можете да го понесете во која било соба, канцеларија, гаража, или кујна… Можете да го користите со било кој USB-порт- дури и вашиот лаптоп може да го напојува.

Нема потреба да се грижите ниту за бучавата, Breeze Maxx е исклучително тивок и едвај се забележува./М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.