Blumarine предлага есента и зимата да се пречекаат со нивните торби од еко крзно. Ги има во повеќе бои, од брендот посочуваат дека се исклучително меки и со примамлив дизајн во кој доминира впечатлива игла-лого.Новите торби се дополнување на новата колекцијата на Blumarine за која креативниот директор, Nicola Brognano истакнува дека е секси, млада и провокативна, во согласност е со духот на новото време, но со детали кои ги следат кодовите на Blumarine. Кај тобрите од еко крзно тоа е иглата- лого на Blumarine./М.М.

You may also like

Comments are closed.