Во петок, 24 ноември, во Skopje City Mall започнува Black Friday!

Од 10:00 часот, во петок, 24 ноември  во продавниците во Skopje City Mall започнува Black Friday.

Од трговскиот соопштуваат дека модните продавници, како и оние за бела техника, имаат најавено намалувања на цените од -10 па се до -60 и -70 проценти.
Најавено е и продолжување на Black Friday & Weekend попустите до недела, 26 ноември.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.