Nike

Billie Eilish, едно од најпознатите поп – имиња на денешницата, која од 19 – годишна возраст следи голем успех, остави свој белег на патиките што ги носи. Соработката помеѓу популарниот спортски бренд Nike и младата Billie Eilish вроди со сосема нов модел на култните патики.
Најк, во соработка со популарната пејачка, направи нова верзија на популарните патики, и тие – се разбира – се во согласност со одржливата мода. Пејачката ја најави својата соработка објавувајќи на својот Инстаграм  два различни модела – едната светло зелена, а другата беж.
Патиките се направени од вегански и делумно рециклирани материјали. Пејачката, која е горд портпарол за одржлива мода и на вегански начин на живот, сакаше да го вклучи ова во дизајнот на самите патики.
Патиките се достапни на апликацијата и страницата Најк SNKRS од самата Billie Eilish, по цена од 170 долари./М.М.

Nike

Nike

You may also like

Comments are closed.