Asian Couture Federation ја поддржа идејата за првпат да биде создадена Barbie Lunar New Year Doll. На Guo Pei, водечката кинеска дизајнерка, беше ангажиран во партнерство со Barbie, го креира стајлингот – облеката и модните додатоци за втората кукла во серијата!

Достапна е од 26. јануари, по цена од 75 долари, со ограничување за купување од три кукли: едната е за вашата колекција, а другите две за подарок на обожавателите на Barbie, кои ја слават оваа празнична традиција.М.М.

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.