Познатите занаетчии на Balmain и оваа пролет ги прават возможни визиите на дизајнерот Olivier Rousteing за колекција што е соодветна на 21-от век, а што ќе се надоврзува на неверојатното наследство на основачот – Pierre Balmain. Нивниот неверојатен savoir-faire доаѓа до особен израз во најновите понуди на облека од кожа.


Така тие помогнаа на модната писта на Balmain пролетва да се видат стручното кроење, врвната изработка и оригинално украсување на облека создадена од најдобри кожи во светот./М.М.

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.