Apple и Hermès

Apple штотуку ги промовира своите нови тракери AirTag, заедно со трите нови додатоци, изработени од Hermès. Информацијата за новите додатоци беше објавена на „Spring Loaded“, како настан емитуван од Apple Park. Apple AirTags содржи мала кожна торба, ознака за багаж и прстен за клуч. Деталите се на: https://www.apple.com/shop/select-airtag-hermes

Овие мали, кружни тракери за предмети слични на плочки, ќе работат со постојниот софтвер на компанијата, овозможувајќи ви да ги следите предмети – од вашиот багаж, до клучевите од вашиот паричник – во рамките на апликацијата ‘Find My’ на Apple.

AirTag

Љубителите на Apple можат да нарачаат AirTag тракери, заедно со нивните кожни додатоци, од 23 април 2021 година.

Врската на Hermès со Apple трае веќе една деценија, односно од 2010 година, кога Hermès создаде кожна iPad футрола, додека во  2019 година, францускиот бренд и американскиот технолошки гигант го претставија Apple Watch Hermès Series 4./M.M.

AirTag

You may also like

Comments are closed.