Google создаде нова страница на кој се претставени 1000 производи кои, според прегледите, се во моментов, најпопуларни: https://shopping.google.com/m/bestthings/

Како советник, или инспирација, поради присуството на многу нови производи, се очекува страната да предизвика големо внимание, а со тоа и посетеност.

Од компанијата истакнуваат дека ќе биде со променлива листа – едни производи ќе заменуваат други – според тоа како се котираат од посетителите./M.M.

More in:Вести

You may also like

ММ кујна

Мафини со вишни

Во сезоната на вишните, мафините со ова освежително овошје се безмалу задолжителен десерт. Нашиот рецепт ...

Comments are closed.