Погледнете ја македонската празнична реклама која ги освои социјалните мрежи (ВИДЕО) 

СКОПЈЕ, 29.12.2020: Ниту едни новогодишни и божиќни празници не може официјално да започнат без да ги видиме празничните видео приказни на големите брендови.

И македонските брендови го следат овој светски тренд, па во духот на новогодишната еуфорија, оваа година својата приказна ја испраќа и познатата скопска пицерија Костарика.

Емотивно видео кое ќе го стопли вашето срце и ќе го разубави вашиот ден, оваа реклама воодушеви илјадници луѓе на социјалните мрежи, а веруваме дека ќе ве освои и вас.

Празниците се момент кога ги посакуваме најискрените желби – прво здравје, затоа што оваа година сфативме дека здравјето е најважно, потоа многу љубов – која ќе ни биде потребна после сите пропуштени прегратки во годината која ни минува и секако среќа – да ја поделиме со останатите за да биде насекаде околу нас!

Погледното го писмото до Дедо Мраз кое го испраќа пицерија Костарика:

https://fb.watch/2GUBBdI5fo

 

За содржината на оригиналните текстови и соопштенијата одговорни се нарачателите.

 

You may also like

Comments are closed.